Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugorna.

I en värld med människor
som flugor
flugor som gör vad flugor gör

de påminner
de belyser
de lugnar och säger
"inte just nu".

Då lever jag

Kanske inte på det bästa sättet
men jag lever.

Till skillnad från flugorna.




Fri vers (Fri form) av Synkoperad Progress
Läst 227 gånger
Publicerad 2014-08-28 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress