Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni ursäktar ordvitsen i rubriken ...


En studie i dött

ve|mod s. -et • bitter åminnelse av den egna döden



varje händelse
unik

varje händelse
ett liv

varje händelse
förgänglig

varje slut
en död




ängslan inför döden?
nej, jag börjar bli ganska bra på det.




Fri vers av Synkoperad Progress
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-18 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress