Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas ut

Jag blickar ut mot ängen
där hästar och dimma går i samma lugna takt.
En ensam svala flyger däremot med samma intensitet
som skrålen från den fest jag lämnat.




Fri vers (Fri form) av Synkoperad Progress
Läst 280 gånger
Publicerad 2015-07-05 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress