Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till årets antologi -14


Fäderneslandet i bakgrunden

Mitt land är inte ett land av förutsägbarhet
där man vet vad som väntar bakom en stängd dörr
utöver ängar, sjöar och skogar

Det talas om trygghet och hot men
talandet om trygghet blir hotet i sig
när inget farligt infinnes
och det enda som dröjer kvar är ljummen slentrian

Mitt land låter mig leva
Mitt land låter mig växa
Mitt land behandlar mig som en jävla vuxen.




Fri vers av Synkoperad Progress
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-08 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress