Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
endast till en viss gräns självbiografisk


det du övergav

vem jag är har jag ingen aning om –
dum fråga
däremot vet jag vad jag är
jag är inget

det du övergav var inget

jag är en tom formlös massa
dock stor och formbar
bestående av och existerade för en önskan
det stoff som inte bara drömmar vävs av

det du övergav var allt.




Fri vers (Fri form) av Synkoperad Progress
Läst 258 gånger
Publicerad 2015-10-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress