Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan och dimmorna

Därute
de sju slöjornas dans

men den grå
faller aldrig

när hon dansar
med bjällror kring anklarna

sin väg tillbaka
mot skogens myrar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-29 07:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gillar denna mycket
2014-09-26

  Sanna Forsman
Stämningsfullt!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP