Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lyckliga dagen

Den lyckliga dagen

är dagen utan krav

och utan förväntan

Men där jag ändå

uppfyllt

vad som förväntats

Då jag bara kan vila

i den kravlösa

lyckokänslan

och bara vara

i det som är jag

 

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-29 11:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att ha funnit sig själv,i livets tillvaro
Och. leva i harmoni med det.
Är nog lika med storvinst på Lotto.
Om än större.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP