Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En naken obeskrivlig kärlek.


Ett omedvetet begär av sann kärlek

När allt har lagt sig på plats, det som får mig livrädd, det som jag varit blind över, det jag tvekat över och inte alls trott kunde vara ett faktum. Det får idag mina läppar att darra, mitt begär att explodera, mitt hjärta att slå volter, mitt blod att rusa och min hud att knottras. Den doften, den är bara min att vakna upp bredvid att trycka mig tätt emot, naket, hud mot hud.

Det jag en gång trodde var lycka existerar inte här. Detta är fött i ett helt annat universum, detta är precis vad mitt sinne sjunger av i total harmoni.

Att man måste gå igenom ett helvete för att se i klarhet, att låta sig leva i en illusion av kärlek för att falla på riktigt, att känna tacksamhet för den själ som sårat dig för att i vetskap om att ödet lett dig i rätt riktning. Konstigt vad livet får dig att gå igenom för att finna vägen till att känna sig rik utan pengar.




Övriga genrer av Krasivaya
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-29 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krasivaya
Krasivaya