Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omfamna varandra


Ord påvägen

Det finns så många platser i världen man vill resa.
Det finns platser där regnbågen är större än på andra.
Det finns så oändligt många vackra ställen i världen som vill och ska upplevas av människan.
Att vi ska lära oss av dess skönhet och få nya kunskaper för att kunna skriva om och skapa minnen.

Lära oss att skapa nya ord, kapitel och böcker, att utveckla varandras kunskaper för att sen utveckla dessa utifrån allt det nya vi finner.
För utan oss, finns det ingen mening med att skapa en ny cirkel i och med livets färggranna gåvor.
Dessa vackra platser vi skriver om, kommer evigt att finnas kvar, för oss att upptäcka.

Livet är skrämmande, att ge sig ut på nya äventyr och in i en helt ny värld, vår värld. Där vi ska leva och gro. Men det är just detta som är nu och är meningen för att göras ordentligt, och bli förvandlat till ett lyckligt liv.

Så länge du har dig själv och vi varandra kommer vi att vara rikare än vi tror.
Ni är eran egen förmögenhet.




Övriga genrer av Krasivaya
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-29 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krasivaya
Krasivaya