Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka är vi


Av att döma, är att döma sig själv.

En man
Gjord av kött och blod
Har suttit inspärrad hela sitt liv
Han har hamnat snett i livet

En man
Gjord på kött och blod
Har suttit inspärrad hela sitt liv
På grund av hans handlingar
Inte på grund utav hans personlighet

En man
Har suttit inspärrad hela sitt liv
På grund utav andras handlingar
För att han har varit lojal
Inte på grund utav idiotiskt tänkande


Vi som har begått brott
Små som stora
Har varit fria hela livet

Vi som har varit illojala
Som har misshandlat kvinnor och barn
Som har varit fria hela livet


Vilka är vi att döma
En man
Gjord på kött och blod
Som aldrig gjort en kvinna eller barn något ont
Som suttit inspärrad hela livet

Vilka är vi att döma
En man
Gjord på kött och blod
Precis som oss andra
Men hamnat snett i livet

Vilka är vi att döma en man
En man som inte dömer oss

...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Krasivaya
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-30 13:14



Bookmark and Share


    ryttarinnan
bra skrivet
2014-09-09

  Lars Hedlin
Verkligen bra..ja den som är utan synd kasta första stenen..bra framfört här!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Krasivaya
Krasivaya