Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God morgon


Lördags morgon

Det är Lördags morgon.
Eller, egentligen Lördags förmiddag.
Jag vaknade ju faktiskt nyss så då är det väl morgon för mig?
För man säger väl "God morgon" när man vaknar?
Inte "God förmiddag"?
Jag var ioförsig vaken redan klockan 7.
Dock somnade jag om.
Jag hade ingen att säga god morgon till då min man låg och sov fortfarande.
Lika vacker som alltid.
Så jag väljer att säga "God morgon".

För det var ju ändå det han sa till mig nyss.




Övriga genrer av Krasivaya
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krasivaya
Krasivaya