Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Livet

Du är min överman.
Du är jag.
Du är mitt öde.

Idag ska jag leva dig.
För jag är din vägledare.
För jag är din överman.
Jag är ditt val och du är mitt.

Ditt namn är livet.
Med dig lever jag som bäst!

Vi är ett.




Övriga genrer av Krasivaya
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-08 21:42



Bookmark and Share


    ryttarinnan
vackert
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Krasivaya
Krasivaya