Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom är ett


Vita lakan

Vita lakan

Naken hud

Blottade kroppar

Vi blir till ett


Vita lakan

En man och en kvinna

En ångande passion

Dom förblir ett




Övriga genrer av Krasivaya
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-30 12:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Passionerat och vackert! .)
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Krasivaya
Krasivaya