Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det verkligen så....?


ISLAM= DÖD

ISIS, lägger alltmer fokus på omvärlden i dess
rapportering. Islam har format jihad krigare och
lovat dem ett paradis. Är det så? Vill man generellt
döda varje människa utan förbehåll, som inte tillber
Islam och dess religon? Jag vill inte tro det, jag vill
inget annat än att religioner sida vid sida ska kunna
leva ifred i förenlighet med livet inom räckhåll.

Men är det möjligt, är det ens sanningenligt då
människor önskar livet av varandra? Jag ser ett mönster
där radikalister utövar en makt de egentligen inte
besitter. Jag är mycket tveksam till attI slam representerar
det våld som nu försiggår, dock så tror jag på en återan-
passning med en öppen diskussion i hur vida man ska
tillämpa koranen eller ej. Islam i all ära men att utplåna
alla människor som inte håller med, är ett definitivt fel!

Argumenten måste vara öppna, fakta baserade och lik-
värdiga. Vi kan inte i allt som pågår backa tillbaks till
1000-talet i ett religonskrig som får oehörda konsekvenser.
Vi är lika värda och kommer i mina ögon alltid förbli och
fokus kommer vara på vad frukten kommer att ge. Smaka
och se.....så lär du bli varse om vad det är!




Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-29 20:35



Bookmark and Share


  genni VIP
De som dödar i Allahs namn, de gör fel, en god muslim dödar inte...

Vi alla är "bara" människor, en del är goda, en del är onda!

...och vem vet vad som ligger bakom detta obegripliga, ibland är det utan människors vetskap USA...men vad vet jag...inget...
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva