Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fanns där ...


Halmstrået

"Halmstrået"

Jag är halmstrået du förtvivlat
ringer mitt i natten...

Jag är halmstrået du ber,
kom hit och håll om mig...

Jag är halmstrået du blottar
din skadade, nakna själ för...

Jag är halmstrået du när som helst
kan borsta bort från din axel och gå...

Jag är halmstrået som du behandlade så...
Utan reflektion, ens viljan att förstå...

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 165 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-30 01:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som svider!
2014-09-03

  PersonligaSusann
Det var så det var...
Endast dikten blev kvar...
2014-09-03

    ej medlem längre
Kramar till dig, din dikt griper tag.
2014-09-01

  Lars Hedlin
Känns djupt inom...berör mig! kram vännen!
2014-08-31

  Angel of love
Den grep tag och kändes.
2014-08-31

  Tobias Haglund
Vemodigt!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann