Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfoser




Sländor letar föda

En del finner vad
de söker

En del blir det
själva

Sådant är Livet
Alltid

eldgnistrande

Döden tynger.Livet lättar
Livet tynger.Döden lättar

Balans. Jämvikt
Jämvikt. Balans

Lodet går fram och åter
.... ...fram och åter.

Människan däremellan.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-31 06:09



Bookmark and Share


  genni
Tycker om denna..
2014-08-31

  Sanna Forsman
Gillar! :)
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP