Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnaglädje






Om Jaget kunde vara
en ton ur barnets sälgpipa
om Våren

Utskjuten av lust och glädje
skulle den då fara

Längst skogarnas vindlande
harstigs krokar

Åka kana på bäckarnas
kluckande glittergropar

Vibrera genom morgondaggens
drömska slöjor

Smeka sjöarnas blyga böljor

Och sedan när
dess
kraft tog slut


I ett hav av doftande
Färger omärkligt
tona ut.. . .




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-08-31 10:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig..
2016-05-30

  WyS VIP
Böljande som en havsvåg!
2015-12-28

    ej medlem längre
Njutbart!!
2015-02-09

  Bibbi VIP
Gillar!
2014-10-02

  gunnnar nylund VIP
Fint, ett skimrande färgsprakande
reningsbad för egots bejakande
livslust.


2014-10-02

  Åsa Njunjes
Så fint skrivet lämnar mig texten med befriande känsla.
2014-09-07

    ej medlem längre
Gillar glittergropar starkt. Låter spännande!
2014-09-05

    ej medlem längre
Målande fin 'Barnaglädje med ett rofyllt slut.
2014-09-01

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om din fina text...och det gör jag. Mycket.

2014-08-31

  i af apa
wow...!

2014-08-31

  KattenKin VIP
Väldigt vackert!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP