Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förra helgen var F1 tillbaka på Spa-Francorchamps i Belgien efter sommaruppehållet. Kvalet blev blött men till loppet var det bra väder igen. De båda Mercedesförarna i sina silverpilar krokade ihop och Red Bulls Ricciardo tog hem segern.


Formel 1-haiku - Del 12

Äntligen
är sommaren slut
F1 på TV


Över krönet
Ferrarin krockar nästan
med helikoptern


Upp och ner
sveper bankurvorna
bilarna på Spa


Regnspray
molnen hänger kvar
i kurvorna


Strax före start
ett myller av folk och flaggor
lämnar banan


Redan varv två
krokar silverpilarna i
tjuren tar täten

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-31 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker bäst om regnsprayen!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H