Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nappatag



Gäddkärleken som bara växer
Bland Vass. Och knoppande....Näckrosor.

Att du skall vara så svårfångad
Din sega jäkel.

Jag släpper ju tillbaka dig sedan.

Vill bara känna,att jag besegrat dig
Och att du har mig,att tacka
för ditt Liv.

Jag.Vidunder Gäddans livskraft
som slukar dem hela.

Sargar deras självkänsla
och sedan spottar ut dem

I Midsommarleende Sjösystem

Bara för att jag kan, lever och vill.

Under Gran grenarnas
vajande solglimtar

Mitt namn är Makt.

Och livets fåfänglighet
Mitt sökande spö.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-01 09:01



Bookmark and Share


  i af apa
alltså du är knepig
med en helt egen röst... !

eXtra bravo för
mitt sökande spö...
2014-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa långsamt och fundera på.
Har mer än en tolkning.
2014-09-02

    ej medlem längre
Vilken härlig text!
2014-09-01

  Klara Ord VIP
Härlig text!
2014-09-01

  genni VIP
Vilken text, jag läste från början till slut! Väldigt bra skrivet!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP