Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piratdröm

Våta drömmar
om vatten
och en hand

om solen
som är du
vid en främmande strand

om en enda kyss
om en enda
natt

om att du är piraten
och jag är
din skatt




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-01 11:02



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Skitbra och avskalat rimmande!
2014-09-21

  Connie
Helt underbar!
2014-09-07

  Angel of love
Öm och fin text.
2014-09-03

  Ljusletaren
Detta är en fin kärleksdikt sedd från mina ögon/ kram
2014-09-02

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Sööt sak. karamellkänsla.
2014-09-01

    ej medlem längre
Väldigt vacker och skickligt skriven dikt.
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP