Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du är

Du är känslorna som jag har brottats med i flera år
Du är drömmen som blev bestulen
Du är tårorna som vreds ur min själ
Du är natten som ekar i mina sinnen
Du är såret i hjärtat som vägrar att läka
Du är minnena som förhäxar mina näthinnor
Du är spöket och ekot som ständigt förföljer mig
Du är maktlösheten som får mig att ligga kvar i sängen
Du är mörkret och alla dess mardrömmar
Du är doften som får balansen att tappa sina spår
Du är döden själv i en manlig förklädnad




Fri vers av Nafisa
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-01 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är duktig på att skriva.
Dina texter berör på djupet
och är otroligt vackra:)
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa