Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärlek rostar

 

Dina läppar sprudlar av söta ord

hjärnan ser en medlem i djävulens hord

Men kroppens själ har du förtrollat

hjärnan känner sig hotad och nollad

 

Han försöker slå dig ur sina hjärnsubstanser

men obevekligen tränger du in i drömmarnas sista danser

Och varje morgon vaknar han med dig i sinnet

kampen driver hjärnan mot branten ”Vansinnet”

 

Hjärnan har ramlat så många gånger förr

men hitintills alltid lyckats öppna en ny dörr

Men den här gången är kampen enorm

i att beskydda hjärtat från en ny storm

 

Hjärnan inser faran

i att han måste själen försvara

För alla, även han dör, om själens vemod

blir tillräckligt starkt för självmord

 

Och nu är faran åter en gång här

när själen blivit kär

Hjärnan inser sin ålder

och att den gamla själen lever på nåder




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-01 13:07



Bookmark and Share


  Angel of love
Kraftfull och väldigt bra text!
2014-09-01

    ej medlem längre
Starka ord om livets prövningar och kamp.
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP