Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan


Om det finns en början och ett slut så måste det

även bara finnas tid

då ingenting varar för evigt

En klocka som ständigt tickar

Så utan tiden skulle vi människor inte ens

kunna existera då det inte heller skulle

kunna finnas något universum...

Ken Cassel
2/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 06:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tur att tiden finns så att vi också finns...:-)
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel