Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig


Det enda krig går ut på är att döda andra människor

Och som oftast ska man kriga lika med döda

för ens fosterland

Tycker inte om krig

För det verkar vara så meningslöst och om intet

sägande

För det finns inga vinnare i ett krig

Bara förlorare

Det är som om ett helt land helt plötsligt bestämmer sig

för att bli till ett rövarband

och ta till våld mot grannlandet eller något åt det hållet

Råna dom på allt vad dom äger och har...


Man gör inte det mot någon annan människa det man

själv inte vill bli drabbad utav

Respekt

Det är mitt motto som jag vill tro på

Så om alla människor vill tro på mitt samma motto

kommer det inte bli några flera krig

Något mera dödande...

Ken Cassel
2/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-02 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel