Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chicago!


Inte ett skit

Vilken dålig giv

Givare

Typiskt Matte

Delar alltid ut sådana skitkort till alla andra

förutom sig själv

Hade i alla fall hoppats på en triss i damer

då han gav sig själv ett fyrtal i kungar

så att vi andra åkte ner på noll

Och då han har vunnit över oss andra så säger han

lite förmält

Låtsas vara lite ödmjuk

Jag tycker inte om att vinna på det här viset

Stryk ska han ha, tycker jag

Sitter där och har jord på fingrarna

Jäkla tur gubbe

Nu spelar vi en poker till tretton istället med bara

ett byte

Ja, det gör vi...

Ken Cassel
2/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-02 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel