Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla som man haft...


Regnet

"Regnet"

Regnet är en vän i min sorg...

Regnet döljer tårar som sakta
strömmar ner för mina kinder...

Regna mer, mer, mer så jag kan
låta tårarna fortsätta falla...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns igen, eller att få sitta i hemmet och låta tårarna falla till någon film, filmen jag såg häromdagen var en sådan, inte ofta man ser en man gråta, smärtsamt bra var den.
2014-09-03

  Lars Hedlin
Bakom regnbågs droppar....
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann