Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter och hennes make på bröllopsdagen...


Regnbågen

"Regnbågen"

Jag vill ta din hand och vandra,
tills vi når regnbågens land...

Där kan vi hitta vägen över
dess färgstarka båges band...

När vi når dess högsta krön,
ser vi allt det vackra,
vårt livs lapptäcke som bretts ut...

Att älska varandra så...är att finna
skatten vid regnbågens slut...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 23:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket vacker poesi!
2014-09-06

  Lars Hedlin
VAckert framfört!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann