Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ouppfylld

Hetsjakt
På ordsång
Kan inget höra
Fysioterapi
Får inget
Ger ej
Begraver begär
Sover besviken




Fri vers (Modernistisk dikt) av Glitr
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-02 23:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark känsla..kram till dig!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr