Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vet inte

Han hör mig, han ser mig, han vill ha mig, om mina drömmar får berätta en saga
För där charmigt söta och blygsamma leendet får mina knän att kännas svaga
Jag menar liksom: Känn min puls!

Jag sparar mina tankar om dig och mig, jag skapar och bibehåller en känslobarriär
För det är ännu inte vår tur, fast jag vet att det enbart är tiden som kan hålla oss isär.

Känn efter och räkna mina pulsslag
Då kan jag inte dölja att du gör mig svag




Bunden vers (Rim) av Maja Starchild
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-03 00:49



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Fint! Hoppas han håller fast vid dig!
2014-09-03

    Suicide
Vackert!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild