Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksbeskrivning


NU OCH SEN

Du är den som får dela mitt liv

Du visar sån ömhet och känsla
Som får mig att känna mig trygg
Du ger mig såna blickar
Som får mig att känna mig snygg

Låt mig få vara hos dig nu och sen
Flera kvällar om och om igen

Min vackra du
Jag är lycklig nu




Fri vers (Fri form) av Maja Starchild
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-24 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild