Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosaskimrande moln


Maja ViktoriaToggle navigation

ad


Frisörbesök
17 maj 2016 kl 20:37


Blivit ompysslad på frisörsalongen i två timmar idag :) färgat hår, gjort olaplex-behandlingen, plockat och färgat mina ögonbryn ^^ så underbart att bara njuta och slappna av, låta någon annan ta hand om mig. :)

0 kommentarer

Favorit i repris
15 maj 2016 kl 21:02










Fantastisk helg förra veckan när min fina vän var hemma hos mig och vi hade våra traditionella fotorundor igen. Så mysigt. :) Jag uppdaterar med foton i veckan som kommer.

2 kommentarer
MER PÅ DEVOTE
SAMARBETE
Buda på stylisternas plagg – till förmån för Welcome!
På söndag går Make it lasts stora modeloppis av stapeln i Stockholm. Kom hit och fynda!
Poesi för min kärlek
10 maj 2016 kl 22:39
På rosaskimrande moln
Svävar jag fram
När dina händer smeker min kropp
Så njutningsfull åtrå
att det inte finns nåt stopp
På rosaskimrande moln
Flyger jag fram
När dina läppar möter mina
Sånt kärleksfullt pirr
Att min fjärilar går på lina
På rosaskimrande moln
Vandrar jag omkring
När du betraktar min kropp
Så magiska ögon
Som ger mig framtidshopp

Känslan av att sväva uppe på små rosa moln, bara av att veta att du är min.
När du viskar tre små magiska ord
Som bekräftelse att jag är din




Bunden vers (Rim) av Maja Starchild
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild