Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen

Förlåtelse. Förståelse. Acceptans.
Flera gånger om. Pratar med mig själv "be strong"
Jag vill allt och mycket till. Planera och ha kul, "all night long"
Önskar att vi var fler som kan vara starka tillsammans. För det behövs minst tre band för att fläta en vänskapskrans
Ovälkommen känsla...
Jag kan förstå
Jag kan förlåta
Men när får jag uppleva
Så som jag egentligen vill leva?
Välkommen in i min nya era
Guldminnen med mina vänner, ge mig flera




Fri vers av Maja Starchild
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-02 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild