Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga i luften

En känsla så glödande varm, redo att börja brinna
Det var något ej definierat, ja inget av dess likhet
Jag märkte inte först att du höll på att försvinna
En känsla odefinierad gjorde mig nyfiken och lite tafatt
men du fångade upp den virvlande vind jag var
Jag snubblade på mina ord, vimsade runt av glädjefnatt
Du drog mig tätt intill dig, ja allt för att hålla mig kvar
Nu är jag din och för dig att behålla.




Bunden vers (Rim) av Maja Starchild
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-02 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild