Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stark kärleksfull längtan


Min trygga famn

Jag gråter för att jag saknar

Att ha dig nära när jag vaknar
Jag är varm i hela kroppen
Av bara tanken på dig
För det känns så rätt
Av tanken att du vaknar upp med mig

jag kan fnittra och le när dina sms plingar till
För hela min kropp blir varm när jag låtsas att du är intill
Att vi är på olika platser är inte det ultimata
Men jag kan glömma avståndet när jag hör dig prata
Vetskapen att du är min och jag är din
Att du aldrig lämnar mig någonsin
Gör att jag kan stå ut med att bara vara själv ett tag
När du kommer i mina tankar får jag dubbla hjärtslag
Fjärilar flyger runt i magen, för jag är helt betagen




Bunden vers (Rim) av Maja Starchild
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild