Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill få kalla dig min men jag vill inte
ha någon äganderätt
Vi ska finna balansen av bådas vilja och behov
vilket inte blir lätt

Mitt hopp är att det är med mig
som du vill vara
För med min längtan till dig på håll
ska jag min kärlek spara
Jag vill vara källan till att du skrattar och ler
för varje ögonkast från dig och jag vill bara ha dig ännu mer
om jag får önska




Bunden vers (Rim) av Maja Starchild
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-17 21:54



Bookmark and Share


    Bo Malte
underbart...
2014-11-18

    ej medlem längre
Något som jag också vill.
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild