Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S


Undran

Ser dig genom skärmens slöja
konturerna av ett leende
havets glitter
i blanka ögon

långt borta
i de välskräddades land
där andra vågor
slår mot stränderna

och jag undrar
vilken som är din stig
mot molnen och solen
när kvällen kommer




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-03 07:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert, enkelt, innerligt ...
2014-09-12

  Connie
Så himla bra!
2014-09-07

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Någon har äntligen skrivit
en text om att skajpa.
Gillar
2014-09-04

    ej medlem längre
Så jävla bra alltså!!!
2014-09-04

  Angel of love
Väldigt fin text.
2014-09-03

    ej medlem längre
så ofantligt vackert
ömsint och varmt

sparar
2014-09-03

  Minkki VIP
"i de välskräddades land"
eller de välkammades?
de välsituerades?
de välbornas?
så många drömland vi har, tack för den påminnelsen :)
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP