Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TTT (Tankar tar tid)

 

 

 Du säger du skämtar

när klockan klämtar

Men bakom varje klockslag

finns skämtets undantag

 

Du säger att du inte vet

för att dölja etikett och vett

Att du är samvetslös

när du ser att sanningen är värdelös

 

Och bakom nästan varje okey

finns en smärtans lakej

Frågar du din sjuke vän hur han mår

döljer han oftast sanningens spår




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-04 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodigt och svårt...
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP