Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar schack med djävulen

musiken ökar hastigt i takt
gud, jag är förlorad i djävulens makt

rörelserna kastar mig i kärlekens tårar
jag känner hur giftet flyter i mina ådrar

hemligheten i hans ögon i natten brinner
ännu en gång jag i mörkret försvinner

i natt gungar jag i hans paradis
han fyller hjärtat med misstro och mörka känslor av is

mitt i rytmen ger han mig en dödlig kyss
kroppen vibrerar av ett lyckorus

han kastar kärlekens varma pil
att förevigt vara hans är det enda jag vill

i hans mörka ögon ser jag en förlorad framtid
i dessa mardrömmer försöker jag finna en frid

jag blundar och fortsätter i en sista vals
det är ju bättre än inget alls




Bunden vers (Rim) av Nafisa
Läst 1060 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-04 10:56



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Lösningsmedel (som alkohol) kan ha en sådan effekt.. :)
2014-10-14

  aol
Vackert skaldat,
2014-09-09

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-09-05

  Lars Hedlin
Verkligen vackert!
2014-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2014-09-05

  Bengt VIP
Jo djävulen är ingen sjuk gammal man.
Men den sköna yngligens liv är död.
2014-09-05

  Connie
Gudars så fint!
2014-09-04

  Tobias Haglund
Intressant berättelse! Fantasirik!
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa