Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungar är härliga


Så ärliga

Ända tills vi lärt dem att ljuga då de istället

blir trotsiga och uppkäftiga då de tar

ens lögner emot en

Men visst är det härligt med ungar...

Ken Cassel
4/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-04 18:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, ungar är riktigt härliga!
2014-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får ta det onda med det goda...fast visst undrar man vad det beror på, att de blir som de blir...
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel