Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv utan kvinna

en paradox

det blir
nog bara

kvistigt
och
träigt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP