Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där var nära ögat!


I stundens hetta blir kaptenen avklädd naken

Sitter där och drar i spaken för vad kjols tygen håller

Smeker taken

Och lyckas i sista sekund få upp nosen

Landar säkert bortom vaken

Puh

Det där var nära ögat

Inget jag gärna gör om igen...

Ken Cassel
4/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel