Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vårdar mig med ömhet och kärlek.

 

Du smeker mig med den röda sammeten,lägger det ömt över min halva kropp.

Du rör sen vid min nakna hud.

Droppar av olja rinner sakta ned längst ryggen.
Dina händer gnider in det och värmen sprider sig.

Spänningar släpper, andning blir lättare.
Knutar och muskler sträcks av dina vana händer.
Du arbetar med hela min kropp och med värme och tacksamhet forsätter vi ta hand om varandra.
Vi njuter av närhet och kärlek tills morgonen gryr.




Fri vers av Angel of love
Läst 397 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-09-05 04:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En sådan ljuvlig känsla i dina ord...
det är så att man slappnar av själv...
2014-09-08

    ej medlem längre
Ni vet hur ni ska ta hand om er kärlek.
Mmm du gör så vi alla njuter med dig.
Kram
2014-09-05

    Dan Myrbeck
Finstämt kärleksfull
och varm text!
2014-09-05

  Connie
Underbar varm, skön och ljuvlig text!
2014-09-05

  louisegirl
Ljuvligt!
2014-09-05

    ej medlem längre
Det är mycket lätt att tycka om dina ord.
2014-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om ömsint och kärleksfull tvåsamhet!
2014-09-05

    Balans
Kroppen,själen o kärleken får sin del...
2014-09-05

    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet - själ och hjärta i harmoni!
2014-09-05

  Lars Hedlin
Toner av själslig samhörighet i en mjuk ömhet som berusar en hel värld :) <3
2014-09-05

  Ponkla
En skön skriven upplevelse!
2014-09-05

  Fem hjärtan VIP
Vilken underbar värme i denna dikt..? Det här är äkta kärlek!
2014-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Sköna vibrationer av närhet och kärlek i din fina text!
2014-09-05

  Maria Sundelin VIP
Fint
Kramar
2014-09-05

  M M Mannheim VIP
Kärlek på hög poetisk nivå.
2014-09-05

    ej medlem längre
Värmande ord i harmoni, underbar att läsa, längtan efter närhet och massage kommer i mina tankar..
2014-09-05

  Palett
Det känns i hela ja'
hur skönt det måste va' !!
2014-09-05

    AgnesKenshin
åh! o så ska det ju vara.
2014-09-05

  WyS VIP
Härligt förmedlat och skönt att få uppleva!
2014-09-05

  ULJO
Kärlek, smäktande kärlek till dess att gryningen infinner sig
2014-09-05

    ej medlem längre
Härligt och mysigt! Håller med Tobias, en varm och behaglig känsla infinner sig. :)
2014-09-05

  Tobias Haglund
Åh vad skönt. Nu vil jag ha massage. Det är verkligen en sån himla skön känsla när någon drar sina handflator längs ryggen med väldoftande olja. Mmm! Tack för denna. Den gav mig en varm och behaglig känsla i hela kroppen.
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love