Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre konflikt

två hjärnor som inte kommunicerar
känslor som repellerar
ord som inte stimulerar
rädslan som uppstår
när dessa ljud lämnar läpparna




Fri vers av Nafisa
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-05 13:49



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Mycket starkt och bra!
2014-09-05

    berik
Den var bra
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa