Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gläds åt det lilla


utan att göra några jämförelser med andra

För jag lär knappast bli mera lycklig om jag våndas

över att andra har det mycket bättre än mig

och känner sig lyckligare...

Ken Cassel
5/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-05 18:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får vara tacksam för det man har...många har det värre...
2014-09-08

  anits VIP
Kloka rader!
2014-09-05

  Maj-Lis VIP
Fina tankar
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel