Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då skulle jag bli galen!


Jag går inte ständigt och tänker på allt skit

som händer runtom i världen

för då skulle jag bli galen

Går då hellre och tänker på allt det vackra och fina

som ännu finns kvar...

Ken Cassel
6/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-06 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel