Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du inte ha min kärlek

Vill du inte ha min kropp

Nej!

Vad dum du är
För vad är det för fel på dem
Så det där var riktigt elakt sagt av dig, tycker jag
Och jag som älskar dig
Så var du tvungen att ta ifrån mig mitt sista
lilla gnutta hopp
om oss två
Bäst att jag bara vänder på klacken och börjar att gå
Ska inte störa dig
Det var inte meningen
Hej då...

Vill du inte ha min kärlek?!

Ken Cassel
6/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-06 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel