Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckros efter regn

Näckros efter regn
Hör hösten varligt viska
Låt oss vänta vår!




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-06 12:02



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Snyggt med alliterationerna i rad 2 o 3. Kan inte komma på något förbättringsförslag... skulle vara alliteration i 1:a också då, men det är ju inget måste i en haiku...
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP