Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masochister

Det har spridit sig en masochistisk anda bland företagare i mobil- och elbranschen.

Dom älskar ju att BINDA kunderna !




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-06 16:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Klipskt!
2014-09-10

  Ingrid Trolle
Roligt och fyndigt
2014-09-09

  Connie
Haha, galet bra! Tack för den ;)
2014-09-07

  Ponkla
Kul skrivet!
2014-09-06

  kirsti ylinikka VIP
Fyndigt!

...men se över stavningen.
2014-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP