Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

Jag vrängde av mig min hud,
vek ihop den fint, och hängde
den slarvigt över stolsryggen.
Allting blev omedelbart
att kännas verkligare;
talgoxens sång i den töande skogen,
vårens första match på grusplanen,
och doften av nytjärad eka i viken.
För den som saknar hud är vemodet
värre än allt salt i världen.




Fri vers av Persson
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-04-01 21:16



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Mmmmmmm.....älskar ditt sätt att skriva på!
Kramen Yvonne
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Persson