Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljög för mig


Sa att allting var okej

Du ljög för mig

Sa att du skulle stanna över natten

Att du mer än gärna ville vara min tjej

Och det för att senare på kvällen bara gå din väg

utan något som helst Hej eller Hej då

Fattar du inte att jag blev sårad och ledsen

när du helt plötsligt beter dig så

Ljuger för mig om att det är vi två som hand i hand

framåt kommer att gå in i framtiden

För nu blev det ju ändå inte så

Synd tycker jag

För jag som trodde att du var någonting att ha

Någonting bra

Men inte då

För du ljög för mig redan på våran allra första dag...

Ken Cassel
6/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-06 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel